referenssejä

Onnistumisiamme

Gogo Online

GoGo Online – rentousharjoitukset
löytyvät osoitteesta GOGO Online – treenikirjasto – GOGO Liikuntakeskus – kokeile vapaasti.

Nämä ovat tarkoitettu palautumisen ja rentoutumisen tueksi. Aamun jumppahetkeen ennen töihin menoa, päivän pikarentoutus lounas- tai kahvitauolla ja pidemmät teokset illan rauhoittumiseen ja hyvän unen löytämiseen.

Digitarinat varhaiskasvatuksessa

Digitarinat on tarkoitettu lasten tunnekasvatukseen, ryhmäytymiseen ja uudeksi työmenetelmäksi aikuisen ja lapsen välille.

Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa toteutetussa tieteellisessä tutkimuksessa todettiin, että eläinaiheiset, kielivapaat digitarinat tempaavat mukaansa yhä uudelleen. Aidot eläinnäyttelijät ja erilaiset kommellukset herättävät tunteita ja ajatuksia aina leikkeihin asti.

Digitaaliset teokset hoitolaitoksissa

Digisisällöt hoitolaitoksissa
Digisisältöjä on testattu useilla eri sairaala ja hoitokotien osastoilla. Näistä on saatu hyviä kokemuksia potilaiden ja ammattilaisten kokemana.

Päiväkirurginen osaston odotustilassa asiakas kertoi, että ”melkein nukahdin, kauniita luontokuvia katselee mielellään uudelleen”, ammattilaiset kokivat luontoteokset rauhoittavina ja miellyttävinä hetkinä myös itselleen.

Digisisällöt osana aistihuonetta

Ylöjärven Tuulikellon päivätoimintakeskuksessa digisisällöt ovat tärkeä osa asiakkaiden arkea. Heillä on kokemusta asiakkaan omatoimisuuden kehittymisestä, päivän rauhoittumishetkien vahvistamisessa, asiakkaan omien mieltymysten ilmaisussa – ”haitari musiikkia on kiva kuunnella”

YLE pilotti

YLE Areenan ja Elävän Arkiston sisältöjen käyttötilanteita sosiaalia- ja terveyspalveluiden organisaatiossa. Pilotti toteutettiin 2019-2020 eripuolella Suomea toimivissa yksiköissä. Tuloksena voidaan todeta, että toimintakyvyn haasteista riippumatta asiakkaat löysivät mielekästä tekemistä ja sisältöjä, joilla on heille merkitystä ja ne tuotavat positiivisia tunteita.

GettingBetter digisisällöt soveltuvat myös tutkimustyön välineiksi. Pirkanmaalla tullaan kokeilemaan kevään aikana vr-laseilla katseltavia luontovideoita ja rentoutusharjoituksia synnyttävien äitien odotteluvaiheessa. Tavoitteena on rauhoittuminen ja rentoutuminen.

Digisisällöksi on valikoitunut Lapin tuntureilta ja vesien ääreltä ja pinnan alta kuvattuja teoksia. Asiakas kertoi testitilanteen palautteena, että ”ajantaju reaalimaailmaan hävisi”, ”rentouduin ja melkein nukahdin” ja että ”näitä on kiva katsella useamminkin”

Yhteistyössä on voimaa

Kasvu ja kehittyminen on toimintamme perusta. Kun sinulla on osaamista ja ideoita tai kun tunnistat kiinnostavia asioita ja yhteisen tekemisen mahdollisuuksia ota yhteyttä!

Yhteistyössä

Asiakkaitamme

Jälleenmyynti

Teknologiakumppaneitamme

Ota yhteyttä

Asiantuntijana Arja on ennakkoluuloton digitalisaation edelläkävijä. Hän on digitalisoinut useiden sote-alan organisaatioiden toimintaympäristöjä ja prosesseja teknologioiden, palveluiden ja kannattavan palveluliiketoiminnan näkökulmasta, unohtamatta ihmistä ja inhimillisyyttä.

Arja Maarit Ranta-Aho
Toimitusjohtaja, digiarkkitehti
+ 358 44 562 6265
arja.ranta-aho@gettingbetter.fi