Palvelut & referenssit

REFERENSSIT

Tampereen kaupungin kanssa toteutimme Digitarinat-tutkimuksen 5-vuotiaiden lasten tunteiden kehityksestä ja vuorovaikutuksesta  kasvattajan kanssa.

Tampereen yliopistollisen sairaalan päiväkirurgisen osaston odotustilassa toteutettiin kokeilu, jonka tavoitteena oli digitaalisilla luonto-musiikkiteoksilla rauhoittaa potilasta ennen toimenpidettä.

Mikä digisisältö, mikä käyttötarkoitus? Yle-pilotissamme selvitimme eri ikäisten asiakkaiden kanssa löytyykö YleAreenasta ja Elävästä Arkistosta digisisältöjä odotteluvaiheiseen, virikkeeksi tai hoidon tueksi.

SOVELTAVA TUTKIMUS JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

SOVELTAVA TUTKIMUS -palvelumme on tarkoitettu digitaalisten palveluiden perustamiseen ja digisisältöjen käyttöönottoon osana kasvatusta, hoitoa ja kuntoutusta. 

Soveltava tutkimus -palvelu suunnitellaan ja sovitaan asiakaskohtaisesti. GettingBetter Oy:stä nimetään tutkimusjohtaja ja työryhmä, joka työskentelee yhdessä asiakkaamme kanssa laaditun työsuunnitelman mukaan. 

ASIANTUNTIJAPALVELUITA

Asiantuntijamme valmentavat asiakasta digitaalisten vuorovaikutustaitojen osaajiksi, kyvykkyyteen muodostaa digitaalisia palveluita ja ottaa käyttöön digitaalisia sisältöjä.

Teknologia ei ole ikäkysymys vaan henkilökohtainen asenne ratkaisee. Tarvitsemme yhä enemmän digitaalisen vuorovaikutuksen taitoja eri arjen tilanteissa; pankkiasiointi, ostokset, elokuvat jne.  Digitaaliset vuorovaikutustaidot tarkoittavat kykyä käyttää teknisiä laitteita, ohjelmistoja ja internettiä työssä ja vapaa-ajalla. 

PK-yrityksien on mahdollista saada Ely:n yrityksille suunnattua kehittämispalvelua tuetusti. Kehittämispalveluiden asiantuntijahaku (ahtp.fi/fi/asiantuntijahaku).  Yrityksen omavastuuosuus on 325,00 €/pv (7 t). Ennen tilaamista on hyvä olla meihin yhteydessä ja tunnistaa konkreettiset kehittämisen askeleet.

Pyydä tarjous tai kysy lisää GettingBetter-tiimiltä, yhteystiedot.