ME

Keitä olemme

GettingBetter Oy:n omistajia ovat hallituksen puheenjohtaja Sivert Westergård, professori Kaija Puura ja toimitusjohtaja Arja Ranta-aho. He ovat tavanneet yhteisen Aistihuone-projektin aikana. Kerätyt varat lahjoitettiin Tays lastensairaalan Aistihuoneen varustelua ja tutkimustyötä varten. Projektiaikainen työskentely osoitti, että monialaisen osaamisen yhdistelmä on erinomainen uuden liiketoiminnan käynnistämiselle. Tiimiin kutsuttiin mukaan terveysteknologioihin ja lääkinnällisiin laitteisiin erikoistunut DI Jukka-Pekka Pirhonen.

Tuotantotiimimme

GettingBetter Oy:llä on oma tuotantotiimi, jonka toiminnan perustana on lääketieteen tutkimus, media-alan ja terveysteknologioiden kehitys. Teemme tiivistä yhteistyötä Tampereen Yliopiston, Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin, Tampereen Kaupungin ja Tampereen ammattikorkeakoulun Mediapolis ja terveysteknologiayksiköiden kanssa.

GB tuotantotiimin monialainen osaaminen muodostuu ammattilaisten verkostosta, laitetoimittajista, 360-tuotannon tuottajista, luontokuvaajista ja ääni- ja visuaalisen maailman edustajista.

Kiinnoistuitko yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä!

GettingBetter Oy:n tiimiin kuuluvat

Asiantuntijana Arja on ennakkoluuloton digitalisaation edelläkävijä. Hän on digitalisoinut useiden sote-alan organisaatioiden toimintaympäristöjä ja prosesseja teknologioiden, palveluiden ja kannattavan palveluliiketoiminnan näkökulmasta, unohtamatta ihmistä ja inhimillisyyttä.

Arja Maarit Ranta-Aho
Toimitusjohtaja, digiarkkitehti
+ 358 44 562 6265
arja.ranta-aho@gettingbetter.fi

Professori Kaija Puura on kehittämässä uusia hoitomenetelmiä, joissa digitaalisuudella on vahva merkitys. Kliinikkona hänen sydäntään lähellä ovat erityisesti lapset ja heidän perheensä. Kirja “Kuinka kasvattaa lapsesta mukava aikuinen” WSOY. Teos löytyy äänikirjana Bookbeatista.

Kaija Puura
Professori, ylilääkäri
+358 50 467 7059
kaija.puura@tuni.fi

J-P:n mielenkiinto suuntautuu terveysteknologiaan, erityisesti lääkinnällisten laitteiden kehitykseen ja opetukseen.

Digisisältöjen tuotannossa hän yhdistää taiteellisuuden ja teknisyyden vaikuttaviin digipalveluihin

Jukka-Pekka Pirhonen
Tekninen johtaja, DI – lääketieteellinen tekniikka
+358 40 559 5368
jp@gettingbetter.fi

Sivert on kokenut kasvuyrittäjyyden asiantuntija. Digitaalisuus ja palveluiden toimivuus ovat hänelle keskeisiä kehittämisen painopisteitä.

Yrittäjänä Sivert on tehnyt merkittäviä lahjoituksia Tays lasten ja nuorten psykiatriansairaalaan.

Sivert Westergård
Hallituksen puheenjohtaja
+358 400 732 844
sivert.westergard@gettingbetter.fi

Tuotantotiimi

Pauli Pietilä
käsikirjoitus, kuvaus, editointi

Sami Husari
pelien käsikirjotus, toteutus

Maria Salangina
käsikirjoittaja, koordinaattori

Laaja yhteistyöverkosto
media-, teknologian- ja lääketieteen toimialoilta.

Ota yhteyttä