Kuntoutus

Kuntoutus

Liikunta, terveellinen ruokavalio ja mielen hyvinvointi on onnellisen elämän peruskiviä. Sosiaaliset suhteet ja kanssakäyminen tuovat merkityksellisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.

Entä kun tuntuu, että ei jaksa tai on terveydellisiä haasteita?

GB:n kuntoutus tarjoaa harjoitteita kuntoiluun, mielen hyvinvointiin ja sosiaalista tilanteisiin. Tule sellaisena kuin olet, siellä missä olet, silloin kun harjoittelulle on sopiva hetki.

Harjoitteita arjen taitoihin

VR-laseille ja kosketusnäytöille

Kouluun lähteminen

  • kun aamulla herääminen ja itsenäisesti aamutoimien tekeminen on haasteellista. Voit harjoitella tällä digisisällöllä miten toimia.

Kirjastossa käynti

  • miten käyttäydytään kirjastossa. Miten kirjoja lainataan? Tämän digisisällön kautta voit opetella kirjastossa asiointia.

Laiteriippumattomasti

Digisisältöjämme voi käyttää kännykkällä, tabletilla, tietokoneella, äly-tv:llä, av-näytöillä (kosketusnäyttö), vr-laseilla ja aistihuoneteknologioilla.

Rentoutuharjoitteiden avulla opit oman vireystilan hallintaa. Hengityksen rytmittäminen ja lihasten rentoutus ovat jokaisen käytännöllinen omahoidon taito.

Ota yhteyttä

Asiantuntijana Arja on ennakkoluuloton digitalisaation edelläkävijä. Hän on digitalisoinut useiden sote-alan organisaatioiden toimintaympäristöjä ja prosesseja teknologioiden, palveluiden ja kannattavan palveluliiketoiminnan näkökulmasta, unohtamatta ihmistä ja inhimillisyyttä.

Arja Maarit Ranta-Aho
Toimitusjohtaja, digiarkkitehti
+ 358 44 562 6265
arja.ranta-aho@gettingbetter.fi