Hyvinvointi

Hyvinvointi

Aikuisten toimintaympäristö on täynnä suorittamista, tietotulvaa ja äänimaailmaa. Jo pienen hetken pysähdys ja syvähengitys antaa voimia ja auttaa jaksamaan. Äänimaailma ja rauhalliset luontokuvat tarjoavat turvapaikan, jossa voi rentoutua hetken tai viettää aikaa pidempäänkin.

Palvelumme tarjoavat mielekästä tekemistä, osallisuutta ja lempimaisemia, jotka nostavat mieleen positiivisia muistoja ja tunteita. Itsenäisesti tai ryhmässä voi seikkailla eri puolella Suomea tai maapalloa, kuunnella musiikkia ja runoja.

Rentoutumiseen

Kiireen keskellä piipahdus luontoon ja rentouttava hengitys- ja lihasharjoitus antavat lisää energiaa päivääsi.

Mediakirjastostamme löytyy teoksia

  • Rauhoittumiseen ja rentoutumiseen
  • Stressinhallintaan ja palautumiseen
  • Pikarentoutukseen
  • Luontomatkailuun

Kahdella eri tavalla

Voit sukeltaa Samin kanssa VR-lasien avulla tutkimaan luolastoja ja muita mielenkiintoisia retkeilykohteita. Voit myös katsella ja kuunnella omalla päätelaitteella luontovideoita Lapin tuntureilta, Etelä- ja Keskisuomen metsistä, veden ääreltä tai alta.

Ota yhteyttä

Asiantuntijana Arja on ennakkoluuloton digitalisaation edelläkävijä. Hän on digitalisoinut useiden sote-alan organisaatioiden toimintaympäristöjä ja prosesseja teknologioiden, palveluiden ja kannattavan palveluliiketoiminnan näkökulmasta, unohtamatta ihmistä ja inhimillisyyttä.

Arja Maarit Ranta-Aho
Toimitusjohtaja, digiarkkitehti
+ 358 44 562 6265
arja.ranta-aho@gettingbetter.fi